KOSMIKO HILL - Naših 12 vila u nizu

Kosmiko Hill moderne vile u nizu predstavljaju najveći ponos kompanije Capital Finance Group, budući da su istovremeno i naša personalna vizija savršenog života u skladu sa prirodom - arhitektonski, geografski i iskustveno.

Naše moderne vile u nizu sa panoramskom fasadom omogućavaju odličan pogled na Kosmaj i vinograde, a sastoje se iz 6 objekata, tj. 12 stambenih jedinica. Pored unutrašnjeg modernog enterijera, spolja nude dvorišnu zonu za odmor i grill od 96.20 m2, jet pool (250 x 200), sa dva pripadajuća parking mesta po vili.

Vaše je da se odlučite za jednu od vila - Kaktus, Ružu, Gladiolu, Maslačak, Gardenu, Lavandu, Deliu, Orhideju, Verbenu, Lepog Jovu, Bonsai ili Palmu.

  • POVRŠINA BRUTO OBJEKTA: 168.12 m2
  • POVRŠINA PLOTA: 188.92 m2
  • LOKACIJA: Košutica - Nemenikuće
  • BROJ VILA: 12

Harmonični dodir prirode i Vas

Zašto je ovo idealno stambeno i/ili vikend rešenje? Na samo 40 minuta vožnje od Beograda naš projekat se razvija na jedinstvenoj lokaciji centralnog dela planine Kosmaj u neposrednoj blizini mesta Nemenikuće. Resort se prostire na 20 hektara zemljišta od čega se na 10 hektara prostiru zasadi vrhunskih vinograda plemenitih sorti grožđa.

Na nadmorskoj visini od 400 metara kvalitet vazduha i miris okolnih šuma stvara nestvaran utisak raspoloženja i doživljaja savršenstva zivota u prirodi na moderan način. Ruža vetrova je karakteristična za ovu lokaciju čime je kvalitet i čistoća vazduha zagarantovana Netaknuta priroda šumovitog Kosmaja pruža savršen spoj mogućnosti kako za odmor tako i za život i rad u prirodnom okruženju.

Konkretni benefiti u kojima ćete uživati ukoliko se odlučite za neku od 12 bajkovitih vila u nizu:

⭐ Samo 40km od Beograda
⭐ Wellness & Spa
⭐ Restoran & Vinarija
⭐ Security 24/7
⭐ Usluge baštovana i održavanje
⭐ Aktivan odmor
⭐ Relax zona
⭐ Sportske aktivnosti
⭐ Kamin sala
⭐ Panorama pogled
⭐ Vinogradi
⭐ Staze za tracking
⭐ Čist vazduh

Dodatni sadržaj u okviru Kosmiko Hill kompleksa koji je dostupan vlasnicima naših vila u nizu:

ZONA ZA ODMOR
Okinawa Spa centar pored zatvorenog bazena obuhvata finsku i bio saunu, parno kupatilo, zonu za odmor i relaksaciju u prizemlju, gym zonu, kao i fizio centar za fizikalne terapije, masažu i vitaminski bar.

PLANINARENJE PO KOSMAJU
U blizini se nalaze manastiri Tresije, Kastaljan i Pavlovac, kao i spomenici do kojih ima bezbroj pešačkih obeleženih ruta.

MULTIFUNKCIONALNI SPORTSKI TEREN
Pored svih sportova koji se mogu igrati na otvorenom, u okviru resorta se nalazi i multifunkcionalni teren koji može biti korišćen za igranje košarke, fudbala, tenisa i odbojke.

JAHANJE KONJA
Na recepciji resorta se možete raspitati o svim mogućim aktivnostima, a jedna od njih je i terensko jahanje. Bilo da ste početnici ili ljubitelji konja - uživaćete.

CFG Logo Capital Finance Group d.o.o. © Sva prava zadržana | Izrada sajtova Young Soft