Capital Finance Group d.o.o.

Capital Finance Group d.o.o. je posebna poslovna priča, nastala kao želja protagonista da drugima pružaju isključivo kvalitet za koji bi se i sami odlučili. Zbog toga su za nas valjanost usluga, korisnost saveta i paleta nesvakidašnjih nekretnina koje kao posrednici nudimo zainteresovanima zaista lična misija. A ta misija je prilično jednostavna - želimo da ozbiljnim ljudima približimo ono najbolje i najatraktivnije što postoji na tržištu.

Naše usluge se mogu podvesti pod nekoliko kategorija:

⭐ Finansijsko savetovanje: Pružanje saveta pojedincima, preduzećima ili institucijama o upravljanju novcem, investicijama, budžetiranju i planiranju.

⭐ Investiciono savetovanje: Pomoć klijentima u donošenju odluka o investiranju njihovih sredstava u različite finansijske instrumente kao što su akcije, obveznice, fondovi ili nekretnine.

⭐ Analiza tržišta: Praćenje tržišnih trendova, analiza finansijskih performansi kompanija ili sektora radi pružanja informacija i predloga za ulaganje.

⭐ Praćenje rizika i upravljanje portfeljem: Identifikacija potencijalnih rizika i upravljanje portfeljima kako bi se maksimizirali povraćaji uz minimalan rizik.

⭐ Posredovanje u transakcijama: Pomoć klijentima u postizanju finansijskih transakcija kao što su kupovina ili prodaja akcija, obveznica ili drugih finansijskih instrumenata.

⭐ Poresko savetovanje: Pružanje saveta o poreznim obavezama, olakšicama i strategijama kako bi se smanjili porezni troškovi.

CFG Logo Capital Finance Group d.o.o. © Sva prava zadržana | Izrada sajtova Young Soft